• Vinn flere kunder med profesjonelle sider
  Vi kan nettsider
 • Stasjonært, mobil og nettbrett
  - moderne sider fungerer i alle formater
 • Vi hjelper deg med synlighet i søkemotorene
  - opimalisert for å vises i Google når du ønsker
 • Vi utvikler også komplette, moderne tjenester
  - fra ide til fullt ferdig produkt
 • Velg mellom brukervennlig publiseringsløsning
  - eller bare enkle nettsider

Zevs er et IT-konsulentselskap som spesialiserer seg på rådgivning, systemutvikling/tilpasning og hostingtjenester til bedrifter, organisasjoner og kommunale etater, med hovedvekt i Oslo og omegn. 

publiseringslosninger

Vi designer, drifter og vedlikeholder dine nettsider. Vi tilbyr brukervennlige publiseringsløsninger, slik at du kan endre innholdet selv om du ønsker. Hos oss finner du høy kompetanse på teknologien, stabile og gode systemer, og god support.

Zevs tar programmeringsoppdrag, med særlig fokus på forbedring av forretningsprosesser, og leverer tilpassede publiseringsløsninger som gir bedriften mulighet til å fokusere på nettsidenes innhold fremfor layout og tekniske utfordringer. Vi benytter en av de mest populære publiseringsløsningene i verden. Ved bruk av publiseringsløsning får alle sidene en helhetlig stil som er tilpasset bedriftens profil, med stor fleksibilitet til å endre innhold og innholdsplasseringen på en enkel måte. Det er også muligheter for mye ekstra funksjonalitet, som f.eks. nettbutikk m.m. 

Vi hjelper deg gjerne med ditt prosjekt!

Ta kontakt i dag, på telefon 45 88 43 41 eller send e-post til .

ZEVS AS

Arnulf Øverlands vei 249
0763 OSLO
Telefon: (+47) 45 88 43 41

Organisasjonsnummer: 979 078 313MVA

 

 

 

 

Personvern

Disse nettsidene benytter informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og analysere trafikk til våre nettsider og for navigasjonsformål. Cookies benyttes også som del av vår nettbutikk, blant annet for å lagre innhold om hva du har lagt i handlekurven. Vi deler informasjon om bruken av sidene med sosiale medier og eventuelle analysepartnere som vil kunne kombinere informasjonen med annen informasjon du har gitt dem eller de har samlet inn selv fra din bruk av deres tjenester. Du godtar informasjonskapsler om du fortsetter å benytte våre sider. nettsider". Jeg vil vite mer