OBH Nordica

OBH Nordica er en nordisk virksomhet, med selskaper i Sverige, Danmark, Finland og Norge. Selskapet har spesialisert seg på å levere husholdningsapparater, produkter for hårpleie og mye annet. OBH Nordica er markedsledende på småelektrisk i Norden, og leverer til alle de store kjedene, som Elkjøp, Expert, Jernia osv.  

ZEVS har utviklet et system for automatisk håndtering av reklamasjoner, som gjør det enkelt å ta imot data i en rekke forskjellige filformater og mate dem inn i eget regnskapssystem. Programvaren læres enkelt opp i kundens eget oppsett og raskt automatisere ellers tungvint manuelt arbeid. Systemet "snakker" direkte med kunderegister og vareregister for å få til denne automatiseringen. ZEVS har også levert andre egenutviklede løsninger til OBH Nordica.

ZEVS AS

Arnulf Øverlands vei 249
0763 OSLO
Telefon: (+47) 45 88 43 41

Organisasjonsnummer: 979 078 313MVA

 

 

 

 

Personvern

Disse nettsidene benytter informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og analysere trafikk til våre nettsider og for navigasjonsformål. Cookies benyttes også som del av vår nettbutikk, blant annet for å lagre innhold om hva du har lagt i handlekurven. Vi deler informasjon om bruken av sidene med sosiale medier og eventuelle analysepartnere som vil kunne kombinere informasjonen med annen informasjon du har gitt dem eller de har samlet inn selv fra din bruk av deres tjenester. Du godtar informasjonskapsler om du fortsetter å benytte våre sider. nettsider". Jeg vil vite mer