• Vinn flere kunder med profesjonelle sider
  Vi kan nettsider
 • Stasjonært, mobil og nettbrett
  - moderne sider fungerer i alle formater
 • Vi hjelper deg med synlighet i søkemotorene
  - opimalisert for å vises i Google når du ønsker
 • Vi utvikler også komplette, moderne tjenester
  - fra ide til fullt ferdig produkt
 • Velg mellom brukervennlig publiseringsløsning
  - eller bare enkle nettsider

Det er ikke uvanlig at en bedrift bruker mye tid på å vedlikeholde sine nettsider. I mange tilfeller opplever bedriften at det krever for mye kompetanse å selv skulle lage nettsider som tilfredsstiller dagens forventninger til utforming. Etter at man har laget sidene er det mange som ikke oppdaterer dem. Utdaterte sider er sjelden noen god reklame for firmaet.

I de senere år har tilpasning til små enheter med Internett-tilgang blitt stadig viktigere. Det kalles responsivt design når sidene tilpasser seg til vindusstørrelsen innholdet skal vises på. Alle våre nye installasjoner tilpasses mobile enheter. Idag er det helt nødvendig.

 

 

ZEVS AS

Arnulf Øverlands vei 249
0763 OSLO
Telefon: (+47) 45 88 43 41

Organisasjonsnummer: 979 078 313MVA

 

 

 

 

Personvern

Disse nettsidene benytter informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og analysere trafikk til våre nettsider og for navigasjonsformål. Cookies benyttes også som del av vår nettbutikk, blant annet for å lagre innhold om hva du har lagt i handlekurven. Vi deler informasjon om bruken av sidene med sosiale medier og eventuelle analysepartnere som vil kunne kombinere informasjonen med annen informasjon du har gitt dem eller de har samlet inn selv fra din bruk av deres tjenester. Du godtar informasjonskapsler om du fortsetter å benytte våre sider. nettsider". Jeg vil vite mer