• Vinn flere kunder med profesjonelle sider
  Vi kan nettsider
 • Stasjonært, mobil og nettbrett
  - moderne sider fungerer i alle formater
 • Vi hjelper deg med synlighet i søkemotorene
  - opimalisert for å vises i Google når du ønsker
 • Vi utvikler også komplette, moderne tjenester
  - fra ide til fullt ferdig produkt
 • Velg mellom brukervennlig publiseringsløsning
  - eller bare enkle nettsider
sokemotoroptimalisering

Vi har lang erfaring med søkemotoroptimalisering (SEO). Ta kontakt så hjelper vi deg. Vi har også nødvendig kompetanse på annonseprogrammet Google Ads og bistår med å sette opp og administrere dine kampanjer på nett.

For å være synlig på plasseringene i søkemotor som du ikke behøver betale for, er søkemotoroptimalisering (SEO) og kvalitet på innholdet du presenterer, viktige faktorer. Vi kan hjelpe med dette. Profesjonell søkemotoroptimalisering kan ha mye å si for hvor ofte noen besøker din virksomhets nettsted, og derved hvor god anledning du har til å motta henvendelser og bestillinger fordi man finner frem til akkurat virksomheten du representerer. Vi kan hjelpe deg.
Ta kontakt med oss på telefon 45 88 43 41.


Det finnes også andre alternativer (f.eks. Facebook, direkte avtaler osv.). Google samler inn og prosesserer enorme menger informasjon om deg og meg, og bruker dette i AdWords-programmet, til å levere oss så relevante annonser som overhodet mulig, når vi søker på Google eller benytter ett av et enormt antall nettstedene som leverer annonser fra Googles annonsenettverk. Det er flere parametre som bestemmer hvor mye hver annonsevisning eller klikk koster. Vi kan mye om dette. Alt annet likt, kan en annonse som er riktig utformet i henhold til Googles algoritmer, for en gitt plassering, betale en helt annen og veldig mye lavere pris, enn en annonse som er lagt ut av noen som mangler denne kompetansen. Derfor spiller det stor rolle å innhente kompetanse hvis kampanjen skal gå over tid og-/eller nå ut til mange. Med Google AdWords bestemmer du selv annonsebudsjettet.

Ring oss i dag og be om et uforpliktende møte. Tlf. 45 88 43 41

ZEVS AS

Arnulf Øverlands vei 249
0763 OSLO
Telefon: (+47) 45 88 43 41

Organisasjonsnummer: 979 078 313MVA

 

 

 

 

Personvern

Disse nettsidene benytter informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og analysere trafikk til våre nettsider og for navigasjonsformål. Cookies benyttes også som del av vår nettbutikk, blant annet for å lagre innhold om hva du har lagt i handlekurven. Vi deler informasjon om bruken av sidene med sosiale medier og eventuelle analysepartnere som vil kunne kombinere informasjonen med annen informasjon du har gitt dem eller de har samlet inn selv fra din bruk av deres tjenester. Du godtar informasjonskapsler om du fortsetter å benytte våre sider. nettsider". Jeg vil vite mer