• Vinn flere kunder med profesjonelle sider
  Vi kan nettsider
 • Stasjonært, mobil og nettbrett
  - moderne sider fungerer i alle formater
 • Vi hjelper deg med synlighet i søkemotorene
  - opimalisert for å vises i Google når du ønsker
 • Vi utvikler også komplette, moderne tjenester
  - fra ide til fullt ferdig produkt
 • Velg mellom brukervennlig publiseringsløsning
  - eller bare enkle nettsider

Programvareutvikling

Programmeringsspråket C++ gir rask kode og kan benyttes til å løse de fleste oppgaver,  PHP og MySQL og Laravel er godt egnede verktøy for utvikling av nettbaserte løsninger. Vi kan også benytte diverse andre verktøy avhengig av problem som skal løses, hardwareplattform m.m. 

Har du et prosjekt du lurer på om er egnet, så ta kontakt med oss på post [krøllalfa] zevs.no eller ring 45 88 43 41 for mer informasjon og pristilbud. Hver situasjon er forskjellig.grammeringsspråket C++ gir rask kode og kan benyttes til å løse de fleste oppgaver,  PHP og MySQL og Laravel er godt egnede verktøy for utvikling av nettbaserte løsninger. Vi kan også benytte diverse andre verktøy avhengig av problem som skal løses, hardwareplattform m.m. 

La oss se hva din bedrift kan spare med effektivisering av rutineoppgaver!

ZEVS AS

Arnulf Øverlands vei 249
0763 OSLO
Telefon: (+47) 45 88 43 41

Organisasjonsnummer: 979 078 313MVA

 

 

 

 

Personvern

Disse nettsidene benytter informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og analysere trafikk til våre nettsider og for navigasjonsformål. Cookies benyttes også som del av vår nettbutikk, blant annet for å lagre innhold om hva du har lagt i handlekurven. Vi deler informasjon om bruken av sidene med sosiale medier og eventuelle analysepartnere som vil kunne kombinere informasjonen med annen informasjon du har gitt dem eller de har samlet inn selv fra din bruk av deres tjenester. Du godtar informasjonskapsler om du fortsetter å benytte våre sider. nettsider". Jeg vil vite mer